Villa Donau

A saját partszakasszal rendelkező privát villa, a romantikus környezet ideális választás lehet családoknak, baráti társaságoknak vagy nyugalomra vágyó párok egyaránt.

Bővebb információ

A Faddon található Villa Donau, nyaraló a Donautica Étterem és Hotel közvetlen szomszédságéban várja vendégeit. A négycsillag szuperior minősítésű szálloda és étterem összes szolgáltatása a Villa Donau nyaraló vendégei számára is elérhetőek. Étterem, bár reggeliző helyiség szabadtéri wellness szolgáltatások, sporteszközök mind rendelkezésre állnak a nyaralóhoz szervesen kapcsolódó területen. A Szekszárdtól 16 km-re lévő szálláshelyen természetesen az ingyenes parkolási lehetőség is biztosított. A légkondicionált villa 3 hálószobával, síkképernyős TV-vel, saját étkezővel, valamint mosogatógéppel és mikrohullámú sütővel is felszerelt konyhával rendelkezik.

A villa vendégei az árban foglalt reggelit a Donautica Étterem és Hotel elegáns éttermében fogyaszthatják el. A be és kijelentkezés szintén a szálloda recepcióján keresztül történhet, ahol magyarul, németül, angolul beszélő kollégáink éjjel-nappal készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

A Villa Donau számos szolgáltatást kínál, beleértve a szaunát is magában foglaló wellnessközpontot is. Egy túrázással, SUP-ozással vagy kerékpározással töltött nap után pedig Vendégeink a saját partszakasszal rendelkező kertben pihenhetik ki a nap fáradalmait egy minőségi koktélt szürcsölgetve.
 • Kontakt

  7133 Fadd, Dunasor 53.

  +36 74 447 637, +36 30 190 3296

 • Preiskalkulation & Online-Buchung

  Preisberechnung und Buchung einfach online! Sofortige Bestätigung mit ein Paar Klicks.

  Preiskalkulation & Online-Buchung
 • Anfrage

  Fragen Sie schnell und einfach nach unserem Angebot und Sie können unsere Preise innerhalb von 24 Stunden auf Ihrem Gerät lesen!

  Anfrage
 • Bewertungen

  Basierend auf den Meinungen von echten Gästen

 • Soziale Medien

Unsere Preise

Kontakt

Adresse

7133 Fadd, Dunasor 53.
Tischreservierung