HELLO TÉL

Donautica pihenés varázslatos élményekkel! Télen itt minden a csendről, nyugalomról és a megérdemelt pihenésről szól! • Mesés környezetben, impozáns kert, panorámás szaunaház és kültéri fűtött Jacuzzi adja a keretet szobáinkhoz! • Büféreggeli helyi termelőktől származó alapanyagokból, amihez minden reggel frissen készült tojásételek a reggeli étlapról!• Frissítő masszázs? Semmi akadálya! Segítünk az időpontfoglalásban, de megszervezzük a fantasztikus bortúrát is terepjáróval! • Természet? Közelebb már nem is lehetnénk hozzá! Túrázás, séta, elektromos kerékpár? Ez mind elérhető! Foglaljon most!

Árkalkuláció & Online foglalás


HASZNOS INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 14:00-tól. Foglaltság függvényében korai bejelentkezésre is van lehetőség délelőtt 08.00 óra előtt teljes napi felár, 08.00 óra után félnapi  felár ellenében.

Szállodai kijelentkezés: 11:00-ig. Foglaltság függvényében késői kijelentkezésre is van lehetőség 15.00 óra előtt félnapi, 15.00 óra után teljes napi  felár ellenében.

További részletek: donautica_aszf.pdf 

Emelt szintű COVID biztonság: 

A legfontosabb intézkedések, amelyeket továbbra is fenntartunk.: 

Közösségi terek:

- a közösségi terekben több ponton érintés nélküli kézfertőtlenítőt helyeztünk ki.

- a bejáratoknál elhelyezett lábfertőtlenítő kötelező használata után léphetnek be a kívülről érkezők a vendégtérbe

-készpénzmentes fizetési lehetőség mindenütt

Recepció:

- kérésre maszkot, kesztyűt, fertőtlenítőt biztosítunk vendégeink számára

Szobatakarítás:

- a szobákat átadás előtt légfertőtlenítő berendezéssel is fertőtlenítjük

Étterem:

- az étteremben és teraszainkon biztosítjuk a rendeletben előírt 1,5 méteres védőtávolságot

- az ebédet és vacsorát kizárólag tányérszervizzel kínáljuk.

Müszak:

- légkondicionáló berendezésekre, légszűrők tisztására, megfelelő beállítására, és ellenőrzésére különös gondot fordítunk

Strand:

- a fedett és szabadtéri területen, a természetes vízfelületen a vendégek közötti 1,5 méteres távolság megtartását biztosítjuk.

- nyitott kültéri medencénk a hatályos előírások alapján használható. Az előírásszerű vízminőségre, a lépcsőkorlát fertőtlenítésére napi szinten kiemelten figyelünk.


Díjaink

Kapcsolat

Cím

7133 Fadd, Dunasor 53.
Asztalfoglalás