Keramikus workshop Horiceramics műhelyében

Dátum

2024 April 01.

Helyszín

Tolna

Készítsd el magad , az otthonodba illő kiegészítőt! Legyen az tányér, bögre vagy váza!

Asztalfoglalás

Horváth Máté vagyok, a Horiceramics megálmodója. Immáron  három éve foglalkozom kerámia készítéssel, azóta a szakma szerelmese lettem. Fő profilom a használati, funkcionális kerámia készítése, amely az otthoni használaton túl, akár egy üzlet professzionális  berendezését is magában foglalhatja.

 

Csomagajánlataim:

 

25.000,- Ft/ fő / 3 óra , amely a három technika közül egyet foglal magába. 

 

Laptechnika

 

A foglalkozás alatt minden résztvevő 2 szettet készíthet el, amely 2 müzlis tál és 2 bögre vagy 2 lapostányér és 2 bögre  lehet. 

A tárgyakat különböző mintázó eszközökkel teheted egyedivé. Miután a foglalkozás véget ért a tárgyakat égetni kell, és az általad kiválasztott mázzal lemázazni. Ezeket az utómunkákat , - amelyek 5-6 hetet vesznek igénybe- a műhelyemben elvégzem. Miután a termékeid elkészültek,lehetőséged van átvenni őket személyesen, vagy választhatod a házhozszállítást.

 

Vagy

 

Engóbozás

 

 Az engóbozás a színezett agyaggal való alkotást jelenti. Ezzel a technikával a foglalkozás alatt 3-4 tárgy készíthető el. Legyen ez műzlis tál, tányér , kínáló , bögre stb. A tárgyakat többféle stencil formával , ecsetekkel, egyéb segedeszközökkel teheted változatossá. Miután a foglalkozás véget ért a tárgyakat égetni kell, ebben ez esetben ez átlátszó mázzal történik. Ezeket az utómunkákat , - amelyek 5-6 hetet vesznek igénybe- a műhelyemben elvégzem. Miután a termékeid elkészültek,lehetőséged van átvenni őket személyesen, vagy választhatod a házhozszállítást.

 

Vagy

 

Hurkás

 

Ezzel a technikával a foglalkozás alatt adott mennyiségű agyagból 2-3 tárgy készíthető el. Legyen ez akár egy váza, ami 20 centisre is megnőhet ha ügyes vagy. Mintázó eszközöket természetesen itt is szabadon használhatod.  Az alkalom végén kiválasztod a tárgyak színét, ezután kerülnek a kemencébe kiégetésre. Ez körülbelül 5-6 hetet vesz igénybe. Miután a termékeid elkészültek lehetőséged van átvenni őket személyesen, vagy választhatod a házhozszállítást.


Kisebb csomag 17.500,- Ft/ fő/ 2óra 

Családi csomag 40.000,- Ft/család (maximum 3 gyerek ).


Magába foglalja a fent említett opciókat, csak csökkentett mennyiségben.


További információ és foglalás:

Telefon: +36 70/458-9749

Email: horiceramics@gmail.com

Asztalfoglalás

Díjaink

Kapcsolat

Cím

7133 Fadd, Donautica sétány 7.
Asztalfoglalás