Élményhajózás! Vizi- és elektromos sporteszközök!

Új kedvenceink a csúcsminőségű elektromos bringák és rollerek már minden vendégünknek ingyenesen elérhetőek!

Explore Now

Élményhajózás! Vizi- és elektromos sporteszközök!

Nálunk ősszel is minden az élményekről szól. Fedezze fel az elektromos bringázás vagy rollerezés újszerű, önfeledt örömét! Csodálja meg az érintetlen természetet egy elektromos hajóút során, vagy válasszon inkább egy SUP kirándulást! Csónakok, kenuk, felfrissülés a feszített víztükrű nyitott medencében, vagy relaxáció a luxus szabadtéri pezsgőfürdőben. A kicsiknek várépítés a homokos vízparton, vagy  pancsolás a sekély vízben.

SUP:

Hotelünk 6 db a világ legnépszerűbb prémium minőségű Red Paddle (SUP) deszkájával rendelkezik, amelyek felejthetetlen vízközeli sportélményt nyújtanak vendégeink számára. A Red Paddle Co felfújható deszkái közül mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelőt. Függetlenül életkorától, attól, hogy eddig még sosem állt SUP deszkán, vagy akár párosan használná a kétféle RIDE modell mindenkinek elnyeri tetszését. A gyakorlottabbak akár vitorlával is kipróbálhatják a WIND modelleket.

CSÓNAK:

Hotelünk a SUP-okon kívül rendelkezik 2 db Carp 4 típúsú bordázott oldalú, igazi „ balatoni „ csónakkal is. A csónak kétpár evezős, közbenső két tömörfa paddal rendelkezik. Akár 1 személlyel is kitűnően siklik a vízen.

KENU:

A vízi sport szerelmeseinek a SUP és csónak mellett ajánljuk négyszemélyes túrakenuinkat is. Használata előnyt jelent, ha kicsi gyerekkel kívánunk elindulni vízitúrán. Általában a gyerekek nem szívesen ülnek egyhelyben hosszabb ideig, és ide-oda mozognak, esetleg kihajolnak. Kenuink oldaltámaszos kialakításuknak köszönhetően biztonságot nyújtanak a gyermekek számára is. Emellett minden sporteszközünkhöz mentőmellényeket biztosítunk. 

Díjaink

Kapcsolat

Cím

7133 Fadd, Donautica sétány 7.
Asztalfoglalás