Vízi sporteszközök

Próbálja ki Ön is vízi sporteszközeink egyikét a Holt-Dunán!

Explore Now

Vízi sporteszközök


SUP:

Hotelünk 6 db a világ legnépszerűbb prémium minőségű Red Paddle (SUP) deszkájával rendelkezik, amelyek felejthetetlen vízközeli sportélményt nyújtanak vendégeink számára. A Red Paddle Co felfújható deszkái közül mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelőt. Függetlenül életkorától, attól, hogy eddig még sosem állt SUP deszkán, vagy akár párosan használná a kétféle RIDE modell mindenkinek elnyeri tetszését. A gyakorlottabbak akár vitorlával is kipróbálhatják a WIND modelleket.

CSÓNAK:

Hotelünk a SUP-okon kívül rendelkezik 2 db Carp 4 típúsú bordázott oldalú, igazi „ balatoni „ csónakkal is. A csónak kétpár evezős, közbenső két tömörfa paddal rendelkezik. Akár 1 személlyel is kitűnően siklik a vízen.

KENU:

A vízi sport szerelmeseinek a SUP és csónak mellett ajánljuk négyszemélyes túrakenuinkat is. Használata előnyt jelent, ha kicsi gyerekkel kívánunk elindulni vízitúrán. Általában a gyerekek nem szívesen ülnek egyhelyben hosszabb ideig, és ide-oda mozognak, esetleg kihajolnak. Kenuink oldaltámaszos kialakításuknak köszönhetően biztonságot nyújtanak a gyermekek számára is. Emellett minden sporteszközünkhöz mentőmellényeket biztosítunk. 

Díjaink

Kapcsolat

Cím

7133 Fadd, Dunasor 53.
Asztalfoglalás